Je vindt bij mij een plek om te zijn en te ontspannen. Een plek waar je weer in contact komt met je lijf en met wat het je te zeggen heeft. Een plek vol aandacht, warmte en respect.

Ik ben een echt buitenkind. Van jongsaf aan is de natuur een belangrijke bron om energie op te doen en de stilte in mezelf te vinden. Daarnaast ben ik geboeid door persoonlijke groei en ontwikkeling. Zoals de rups transformeert naar een vlinder, zo gaan ook wij mensen soms door fasen waarin we oude stukken loslaten en het nieuwe kan ontstaan. Het begeleiden van mensen in ontwikkeling, een tijdje met je oplopen, ervaar ik als heel betekenisvol.

Zo’n 20 jaar ben ik betrokken bij leer- en ontwikkelprocessen van teams en mensen in het onderwijs en daarbuiten. Als (team)coach, adviseur en docent ben ik op veel plekken geweest en ben ik vertrouwd met overtuigingen, drijfveren en dynamieken. Meer en meer kom ik tot de ontdekking dat juist ons lichaam vaak de sleutel heeft.

Je lijf ervaren als het huis waarin je woont, luisteren naar de signalen en er voor zorgen dat je levensenergie kan stromen is een belangrijke stap. Je kunt dan met vertrouwen in de wereld staan en je tevreden en ontspannen voelen.

Deze ontdekking helpt mij om in het moment te zijn. Dat heeft me persoonlijk veel gebracht. Op mijn reis heb ik van alles ontdekt en vele inspirerende trainers ontmoet. Ik heb onder meer vijf jaar intensief Chi Neng Qigong beoefend, heb 2 jaren opleiding tot lichaamsgericht therapeut gevolgd, en ben in 2018 gediplomeerd als holistisch integratief masseur. Recent heb ik de certificaten Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis behaald.

In mijn praktijk geef ik je met aandacht lichaamsgerichte begeleiding, therapeutische massage en transformatieve coaching.

Je bent in goede handen.