Leef Jouw Natuur – een winterse ‘reis’ van 5 dagen voor persoonlijke groei

5-daagse cirkel voor friese vrouwen.

Samen met Nynke Landman heb ik als hoedster van een vrouwencirkel de ervaring dat deze veel kracht en support geven. Deze mooie bedding gaan we bieden aan vrouwen die willen groeien in het leven van hun essentie.

Voel je dat het tijd is werk te maken van jouw essentie? Wil je je innerlijk kompas als leidraad nemen voor je leven? Zoek je naar meer balans in de rollen die je als vrouw hebt waardoor jouw betekenis in dit leven meer ruimte krijgt?

Laat je meevoeren op een unieke, warme en rakende 5daagse winterreis naar binnen in de friese natuur. Ervaar een diepe verbinding met gelijkgestemde vrouwen en de bedding om de betekenis die jij wilt leven echt leidend te laten zijn. We pellen af, zien belemmeringen in de ogen en zetten je authentieke kracht centraal zodat je in de lente van 2024 jouw essentie als leidraad kan nemen.

Zie voor meer info de link hieronder of neem contact met me op.
http://liveyournature/shop/fem-tribe-leef-je-essentie/

Deze ervaringsreis is voor vrouwen die een persoonlijk groei vraagstuk hebben en vindt plaats in een yurt op een prachtige plek in de natuur. De begeleiding is in handen van Nynke Landman (liveyournature) en Carin van Raaij (sjamancamassagetherapie), beide ervaren en breedopgeleide coaches.

We starten op 3 november en volgen het ritme van de natuur.

Wolkom!
Carin (06 12108958)