Gediplomeerd als integratief masseur

Lieve mensen, wat was het mooi om van Geert en Dirna van de Stroming het vak van de integratief massage te leren. In oktober 2019 ben ik afgestudeerd na supervisies, verslagen, reflectie en een afstudeersessie.

Het holistisch masseren was al bij me vanaf 2016. Van daaruit ontstond de wens om me verder te bekwamen in de helende werking van massage en aanraken. Er valt nog zo ontzettend veel te leren over het samenspel tussen psyche en lijf, en de signalen die we krijgen (de psychosomatische klachten). Op het prachtige Venwoude en in een volwassen, leergierige groep hebben Geert en Dirna ons meegenomen in hun visie op lijf, psyche, het belang van aanraken en ze hebben ons oeroude en nieuwe kennis & technieken geleerd.

Het is een schatkist aan ervaring en mogelijkheden waarmee ik in lichaamsgerichte coaching en massage mag werken om jou te ondersteunen bij vastzittende spanning en/of vraagstukken. In mijn leven heb ik al heel wat opleidingen en workshops gevolgd, nog nooit werd ik zo blij als met de feedback van Dirna. Zij noemde me een ware, warme vakvrouw die heel zorgvuldig afstemt. Heerlijk om zo het volste vertrouwen te krijgen voor het mooiste werk dat ik ken; met aandacht aanvaardend aanrakend aanwezig te zijn om je te ondersteunen op je pad! Weet je welkom.