Sjamanca praktijk weer thuis – welkom

Hoera!

Na een periode van hard werken aan de woning op ons erf in het groen, daalt langzamerhand het bouwstof neer. Tijd om weer thuis de coaching – en massage praktijk te voeren. En daar ben ik heel blij mee!

Je bent weer van harte welkom aan de Hendrik de Vosweg. Voorlopig nog even vanuit de fijne caravan aan de bosrand. Alles is ingericht om er in een prettige, warme sfeer de ruimte te voelen voor wat jou bezighoudt.

Vanuit de rust van deze groene plek bespreken we wat je behulpzaam is voor meer levensvreugde en je thuis voelen in je lijf. We trekken samen op en kijken wat jou goed doet. Sjamanca biedt je door holistische massage en coaching de ruimte om op een diepere laag meer jezelf te zijn en je lijf daarbij als stevige basis te vertrouwen.

Van harte welkom