Zienswijze

De zienswijze van Sjamanca is dat we allemaal ons eigen unieke pad afleggen. Dit is een groot avontuur en heet het leven zelf. Ieder van ons kan daarbij steun ervaren van vrienden of begeleiders die een tijdje met je oplopen. In gesprekken of in een behandeling kan het van wezenlijk belang zijn dat je echt gezien en gehoord wordt. Dat er volle aandacht voor jou en je situatie is. Van daaruit kun je gesterkt en vol spirit je eigen weg vervolgen.

De mogelijkheden die ik je vanuit mijn praktijk bied zijn op jou afgestemd. Het lijf zie ik als een wezenlijk deel van je hele zijn en gesteldheid en is een belangrijke hulpbron om ons gezond en wel te voelen. Holistische massage en oefeningen houden je in vorm, zorgen dat jij en lijf metgezellen zijn.

Daarnaast kun je met uiteenlopende vragen bij mij terecht. Het kan zijn dat je een indrukwekkende gebeurtenis of wending in je leven hebt meegemaakt. Misschien sta je voor een belangrijke keuze. Er kan spanning zijn of een zich herhalend patroon dat je niet zo een-twee-drie doorbroken krijgt. Na de verkenning van je vraag en wens stemmen we samen af welke begeleiding voor jou passend is.

Sjamanca is een welkom voor jou met wat er in dit moment is. Er is oog voor de oorsprong van je levenskracht en de talenten en kwaliteiten die nog geleefd willen worden. Ik breng je waarin ik van waarde kan zijn en loop vol aandacht en compassie een tijdje met je op.