Tijd voor de godin in jou

Ben jij een moeder of een dochter een partner of een vriendin van zo’n geweldige vrouw die er onvoorwaardelijk voor je is? En misschien ben jij het zelf? Gun de godin in deze vrouw een heerlijk moment om te herbronnen, weer in verbinding te komen met haar vrouwelijke kern.

In een persoonlijke sessie van 2,5 uur is er alle aandacht om te verbinden met de oervrouw in jezelf – bron van kracht, vertrouwen en zachtheid. Jij bent op zoveel aspecten van het leven actief. Hebt een enorme kwaliteit om te geven. Deze sessie is speciaal voor jou. Wat er allemaal gaande is kun je loslaten om helemaal te zijn.

We eren de godinnen in jezelf. Er is speciale muziek en fijne olie die het contact met de vrouw in jou versterken. Je ontvangt een lichaamsmassage die volledig op jou is afgestemd. We ronden de godinnensessie af met een kaart en een klein aandenken. Je bent van harte welkom en in goede handen.