Hulde! – Mooie ervaring uit de praktijk

Deze mooie mens en ik lopen nu een half jaartje samen op in een intens transformatie proces naar een stevige nieuwe versie van haarzelf. Vandaag was een prachtige sessie waarin de oogst van het persoonlijke groeiwerk zo tastbaar en zichtbaar werd dat we met een grote glimlach van elkaar afscheid namen. Graag deel ik een paar kernbegrippen uit de mooie reis die we maakten en de liefdevolle woorden die ze mij als feedback gaf. Wat een voldoening.

We liepen met het innerlijk kind aan de hand, hebben de angst in de ogen gekeken, hebben gelachen en gehuild, het lichaam gekoesterd en veilig geweten, uiteengehaald wat van de ander was en van het zelf is, en er is vruchtbare grond gevonden om stevig op te staan en het leven vanuit eigen essentie verder te gaan. Hulde!

Feedback: “Elke keer voelde ik me als vanzelf gezien, gehoord en begrepen. Ik hoefde niets uit te leggen, we spreken dezelfde taal. En alles mocht er zijn, ik kan hier helemaal zijn. En mijn lichaam laat me voelen dat het hier veilig is om zich te uitten en laagje voor laagje te helen. Waarna ik een stuk lichter weer verder kan.”